Kabob De Carne De Vită Mediteraneană
Kabob de carne de vită mediteraneană este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chimen măcinat, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 707 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Marinada de Kabob de vită a lui Buck, Sizzling Legume & Carne De Vită Kabob, și Tigaie De Cină Cu Chiftele Mediteraneene.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F.
Combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, albușurile de ou, pătrunjelul, usturoiul de apă, chimenul, sarea și piperul într-un castron mare, amestecând ușor, dar bine. Formați în șaisprezece chiftele de 1-1 / 4 inci.
Filetați chiftele pe patru frigarui de 10 inci.
Așezați pe raft într-o tigaie pentru pui de carne care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți la 400 de grade F cuptor 18 până la 20 de minute.
Scoateți chiftelele din frigarui.
Se servește în pâine plată.
Se ornează cu toppinguri, după dorință.