Jurnal De Tort Cu Mentă

Jurnal De Tort Cu Mentă
Reteta Peppermint Cake Log poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. Acest desert are 267 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, bomboane de mentă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Peppermint Yule Log, Tort Napoleon Log, și Lincoln Log Cake.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați făina, cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană zahăr și vanilie până când sunt groase și de culoare lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate alternativ cu apă doar până se amestecă. Într-un castron mic, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, până se formează vârfuri lucioase rigide. Îndoiți în amestec de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se coace la 375 CP timp de 12-15 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Răsturnați tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu 1 lingură de zahăr de cofetărie. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până se formează vârfuri rigide. Îndoiți bomboanele zdrobite. Desfaceți tortul;întindeți umplutura până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Rulați din nou. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Pentru glazură, combinați untul, cacao și apa într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc.
12
Bateți zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Stropiți peste tort. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista