Jurnal de brânză și mărar

Jurnal de brânză și mărar
Brânză și mărar jurnal ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă servește 14 și costă 27 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, nuci pecan, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fancy Pants furnici pe un jurnal, Brânză și mazăre de mărar, și Brânză De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți margarina, brânzeturile, laptele și condimentele mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se da la frigider cel putin 1 ora. Formați în bușteni; rulați în nuci pecan până când sunt acoperite uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Se servește cu biscuiți asortați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista