Jumătate De Tort De Catifea Roșie

Nevoie de o garnitură vegetariană? Jumătate de tort din catifea roșie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr pudră, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Halloween Expresso-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate, și The Halloween Express-Rom, Espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă de 9 cm 2 cm sau o tigaie cu arc de 9 cm 2 cm cu spray de gătit adăugat cu făină. Dacă utilizați o tigaie cu arc, puneți niște folie de aluminiu sub ea și aduceți-o strâns pe laturi pentru a preveni eventualele scurgeri.
Se amestecă făina, cacao și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mic și se lasă deoparte.
Amestecați Zara, oțetul, vanilia și colorantul alimentar împreună într-o cană de măsurare lichidă și setați aside.In un bol de amestecare, amestecati impreuna ou, ulei și zahăr. Folosind o racletă grea sau o lingură mare, adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte în amestecul de ouă alternativ în trei părți, amestecând până când se amestecă făina.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 25 de minute sau până când o culegere introdusă în tort iese curată.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft timp de 10 minute, apoi scoateți cu grijă din tigaie. Dacă utilizați o formă de arc, puteți îndepărta părțile laterale și inversa.
Lasă să se răcească completely.To faceți glazură, amestecați împreună crema de brânză și untul. Adăugați treptat zahărul. Folosind un mixer electric, bateți până devine cremos. Bate în vanilla.To faceți un tort de strat,tăiați tortul în jumătate. Gheață o jumătate. Stivă a doua jumătate deasupra și gheață întreaga jumătate de tort.