Johnston County Crown Friptură De Porc Cu Umplutură De Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc Johnston County Crown cu umplutură de afine. Această rețetă face 12 porții cu 576 calorii, 88G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți garnituri: afine, sare, umplutură de afine rezervată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 83%. Încercați Crown Friptură De Porc Cu Umplutură De Afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați 2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper uniform pe toate părțile fripturii de porc.
Așezați friptura, coastele se termină în jos, într-o farfurie rotundă de 1 litru sau caserolă.
Așezați vasul souffl într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 2 1/2 ore.
Scoateți vasul din tigaie; scoateți friptura din vas și inversați.
Așezați coaste se termină pe folie de aluminiu în tigaie.
Se toarnă picături din vas în tigaie. Lingura 2 cani rezervate afine unbaked umplutura în centrul de friptură; se acoperă cu un pătrat de 12 inch de folie de aluminiu grele, și folie ori peste sfaturi de friptură.
Coaceți 45 de minute până la 1 oră mai mult sau până când termometrul pentru carne înregistrează 15
Îndepărtați folia și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o tigaie și se gătește la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la fierbere.
Se amestecă împreună 2 linguri de făină, restul de 1 linguriță de sare și 3/4 cană de apă.
Bateti in picaturi tigaie; gatiti, amestecand constant, 5 minute sau pana se ingroasa.