Johnnycakes cu crab Peekytoe

Johnnycakes cu crab Peekytoe
Johnnycakes cu crab Peekytoe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 386 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb măcinată grosier, carne de crab peekytoe, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Alesyanoova, Totul Johnnycakes, și Cornmeal Johnnycakes.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de crab, maioneza, arpagicul și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați. (Se poate face cu 8 ore înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți lapte și 1 1/3 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în polenta, apoi unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Scoateți aluatul de pe foc; lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
4
Ungeți ușor foaia de copt cu margini mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Încălziți grătarul sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ungeți ușor cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, lingură 1 lingură de aluat pentru fiecare tort pe grătar, răspândindu-se ușor cu spatele lingurii. Gatiti pana cand prajiturile se rumenesc pe fund si ferme la margini, aproximativ 2 minute. Întoarceți prăjiturile și gătiți până se rumenesc ferm și auriu, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați pe foaia de copt pregătită. (Se poate face cu 8 ore înainte. Se răcește, apoi se acoperă cu folie și se dă la frigider. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 km f până la fierbinte, aproximativ 7 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Împărțiți johnnycakes între 8 farfurii. Top johnnycakes cu amestec de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista