Johnnycakes cu crab Peekytoe
Johnnycakes cu crab Peekytoe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 386 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb măcinată grosier, carne de crab peekytoe, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Alesyanoova, Totul Johnnycakes, și Cornmeal Johnnycakes.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de crab, maioneza, arpagicul și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați. (Se poate face cu 8 ore înainte. A se păstra la frigider.)
Aduceți lapte și 1 1/3 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în polenta, apoi unt și sare.
Scoateți aluatul de pe foc; lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Ungeți ușor foaia de copt cu margini mari.
Încălziți grătarul sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ungeți ușor cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, lingură 1 lingură de aluat pentru fiecare tort pe grătar, răspândindu-se ușor cu spatele lingurii. Gatiti pana cand prajiturile se rumenesc pe fund si ferme la margini, aproximativ 2 minute. Întoarceți prăjiturile și gătiți până se rumenesc ferm și auriu, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați pe foaia de copt pregătită. (Se poate face cu 8 ore înainte. Se răcește, apoi se acoperă cu folie și se dă la frigider. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 km f până la fierbinte, aproximativ 7 minute.)
Împărțiți johnnycakes între 8 farfurii. Top johnnycakes cu amestec de crab.