Johnny usturoi cedru scândură somon

Johnny usturoi cedru scândură somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar din cereale integrale, vin, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Cedru scândură afumat Lemony somon w Chard fierte cu usturoi și praz, Somon De Cedru-Scândură, și Cedru Scândură Rom Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: Patru 4 de 4-inch bucăți de hârtie pergament 4 piese de cedru scândură, calitatea serviciilor alimentare
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mică la foc mediu, încălziți uleiul. Când este fierbinte, se adaugă jalapenos și se sotează până se caramelizează.
Adăugați usturoiul și, înainte de a începe să se rumenească, degresați cu vin alb. Apoi adăugați muștar și conserve de caise și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute și se lasă să se răcească complet.
Așezați hârtia pergament pe scânduri, adăugați somon, ușor sare și piper, așezați o crenguță de rozmarin pe fiecare File și aplicați din belșug amestecul de caise răcit.
Așezați scândura de cedru pe arzătorul cu gaz. Când scândură a început să fumeze, locul în cuptorul preîncălzit.
Gatiti somonul pana la mediu-rar; scoateți din cuptor și lăsați să stea 2 până la 3 minute până la servire.
Garnisiți cu coajă de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau