Johnny usturoi cedru scândură somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar din cereale integrale, vin, crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Cedru scândură afumat Lemony somon w Chard fierte cu usturoi și praz, Somon De Cedru-Scândură, și Cedru Scândură Rom Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: Patru 4 de 4-inch bucăți de hârtie pergament 4 piese de cedru scândură, calitatea serviciilor alimentare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-o tigaie mică la foc mediu, încălziți uleiul. Când este fierbinte, se adaugă jalapenos și se sotează până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și, înainte de a începe să se rumenească, degresați cu vin alb. Apoi adăugați muștar și conserve de caise și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Sani De Fazan Daca)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Așezați hârtia pergament pe scânduri, adăugați somon, ușor sare și piper, așezați o crenguță de rozmarin pe fiecare File și aplicați din belșug amestecul de caise răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Așezați scândura de cedru pe arzătorul cu gaz. Când scândură a început să fumeze, locul în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Gatiti somonul pana la mediu-rar; scoateți din cuptor și lăsați să stea 2 până la 3 minute până la servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.