Jim ' s Kidney Bean Empanadas
Jim rinichi fasole Empanadas ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 191 calorii. Un amestec de tahini, ceapă, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Baie De Fasole Roșie, Baie De Fasole, și Fasole Roșie Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade
Tăiați și tăiați legumele. Saut le-a făcut încet și ușor în 2 linguri EVOO pentru a-și scoate dulceața. Când legumele sunt fragede, adăugați fasole drenată și 2-3 linguri (după gust)) tamari. Fierbeți în timp ce faceți crusta.
Se amestecă făina integrală de grâu și sarea și se taie în echilibrul Pământului și tahini.
Se amestecă bine cu mâna.
Adăugați aproximativ 10 linguri de apă și frământați bine. Reglați după senzație (lobii urechii, dacă este necesar) pentru a obține o elasticitate bună.
Rulează aluatul. Puteți fie să rulați întregul lot, fie să împărțiți lotul în jumătate și să faceți o jumătate la un moment dat. Îl rulez între două foi de hârtie de ceară pentru a fi mai ușor de manevrat.
Se taie în cercuri de aproximativ 4" în diametru. Folosesc un borcan răsturnat pentru a face cercurile. Resturile pot fi re-formate și re-laminate până când tot aluatul este epuizat. Puneți aproximativ trei linguri de umplutură pe fiecare cerc și pliați într-o semilună. Apăsați empanadas închis cu degetul și degetul mare. Apăsați cu o furculiță pentru a face o margine decorativă.
Așezați empanadele pe o tigaie puțin adâncă, unsă (sau două). Pune în cuptor de 350 de grade, și se coace timp de aproximativ 25 de minute.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Torres Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Torres Sangre De Toro Tempranillo]()
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.