Jiggle de căpșuni și ciocolată-plăcintă cu puf

Jiggle de căpșuni și ciocolată-plăcintă cu puf
Căpșuni și ciocolată Jiggle-puf plăcintă ia în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,72 USD pe porție. Acest desert are 791 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită zahăr pudră, sare, smântână grea și amestec de gelatină pudră cu aromă de căpșuni. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de excelent. Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Puf De Căpșuni, și Puf De Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: mixer Stand sau mixer electric de mână
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Într-o tigaie de 13 pe 9 inci, adăugați covrigii, untul și 2 linguri de zahăr. Se amestecă pentru a combina. Apăsați amestecul în fundul tigaiei și coaceți 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un mixer de stand sau într-un castron mediu, adăugați crema de brânză, 2 linguri de zahăr, zahăr pudră, pudră de cacao și bateți până se omogenizează bine. Într-un castron curat, combinați 2 căni de smântână grea, vanilie, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză cremă și întindeți-o uniform peste crusta de covrig răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați sucul de ananas într-o oală mică la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se ia de pe foc, se adaugă pulberea de gelatină și se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Adăugați căpșunile și lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei sau răciți-l rapid peste un castron umplut cu apă cu gheață în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se toarnă amestecul de gelatină peste stratul de brânză cremă și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane RuntsBomboane Runts
10
Bateți restul de 2 căni de smântână grea cu restul de 2 linguri de zahăr. Când stratul de gelatină de căpșuni este setat, neteziți frisca deasupra și presărați uniform cu așchii de ciocolată. Se da la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista