Jessica ' s Steak Oscar
Jessica ' s Steak Oscar necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 11,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 946 calorii, 68G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de sos bearnaise, crab, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Steak Oscar, Steak Oscar, și Steak Oscar (Pentru 2).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Presărați fileurile cu sare și piper.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 1/4 cană de unt; amestecați ușor carnea de crab și fierbeți în timp ce fierbeți fileurile.
Fierbeți filetele până ajung la stadiul dorit de coacere; pentru mediu (ușor roz în centru), fierbeți 10 până la 12 minute pe prima parte și 6 minute pe a doua parte. Puneți filetele deoparte pentru a se odihni.
Așezați o inserție de abur într-o tigaie și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați sparanghelul, recuperați și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Bateți sosul Bearnaise amestecați cu lapte într-o cratiță.
Adăugați 1/2 cană de unt și aduceți sosul la fierbere la foc mediu, amestecând constant; reduceți focul la foc mic și bateți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Pentru a asambla, acoperiți fiecare filet fript cu carne de crab, apoi jumătate din sparanghel; lingură sos Bearnaise după gust peste sparanghel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.