Jerk Aripi De Pui La Gratar
Jerk aripi de pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 194 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui La Grătar, Jerk Aripi De Pui, și Jerk Aripi De Pui.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie, sucul de lămâie, sarea, piperul negru, cimbru, usturoiul, ghimbirul, ardeiul habanero, pudra de curry, ienibaharul, nucșoara și scorțișoara într-un castron.
Turnați 3/4 din marinată într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și așezați bucățile de aripă de pui în pungă. Stoarceți orice aer și amestecați bucățile de aripă cu marinada și dați-le la frigider de la 4 la 12 ore.
Așezați restul de 1/4 din marinată într-un castron mic și dați-l la frigider până la timpul de grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți bucățile de aripă din punga de marinată și aruncați marinada folosită.
Presărați aripile cu sare și piper după gust și căutați pe cea mai fierbinte parte a grătarului până când aripile încep să se rumenească, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Mutați aripile într-o parte mai puțin fierbinte a grătarului, ungeți cu porțiunea neutilizată a marinadei și închideți grătarul. Grătiți până când aripile sunt maronii aurii, prezintă semne bune de grătar, nu mai sunt roz în centru, iar sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute. Ungeți din nou cu marinată și întoarceți după 5 până la 8 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.