Jerk aripi de pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 194 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui La Grătar, Jerk Aripi De Pui, și Jerk Aripi De Pui.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie, sucul de lămâie, sarea, piperul negru, cimbru, usturoiul, ghimbirul, ardeiul habanero, pudra de curry, ienibaharul, nucșoara și scorțișoara într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Precum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor Piure
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Turnați 3/4 din marinată într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și așezați bucățile de aripă de pui în pungă. Stoarceți orice aer și amestecați bucățile de aripă cu marinada și dați-le la frigider de la 4 la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Așezați restul de 1/4 din marinată într-un castron mic și dați-l la frigider până la timpul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți bucățile de aripă din punga de marinată și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Presărați aripile cu sare și piper după gust și căutați pe cea mai fierbinte parte a grătarului până când aripile încep să se rumenească, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Mutați aripile într-o parte mai puțin fierbinte a grătarului, ungeți cu porțiunea neutilizată a marinadei și închideți grătarul. Grătiți până când aripile sunt maronii aurii, prezintă semne bune de grătar, nu mai sunt roz în centru, iar sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute. Ungeți din nou cu marinată și întoarceți după 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.