Jeni Britton Bauer ' s Farmers Market Sundae

Jeni Britton Bauer ' s Farmers Market Sundae
Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână afine, crenguțe de ierburi, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinta de Alaska la cuptor a lui Jeni Britton Bauer, Jeni Britton Bauer ' s Blueberry Cobbler, și Sandvișuri cu cremă de ovăz Jeni Britton Bauer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți în avans pentru baza de iaurt congelat: puneți o sită peste un castron și tapetați-o cu două straturi de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă iaurtul în sită, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 6 până la 8 ore pentru a se scurge. Aruncați lichidul și măsurați 11/4 Căni din iaurtul scurs; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Pentru siropul de lămâie: folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja în fâșii mari de la 1 lămâie; rezervați pentru iaurtul congelat (lăsați coaja de lămâie în fâșii mari, astfel încât să fie mai ușor de strecurat mai târziu). Suc suficient de lămâi pentru a face 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Combinați sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
1
Se amestecă aproximativ 2 linguri de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic pentru a face o suspensie netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți crema de brânză într-un castron mediu până se omogenizează. Umpleți un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul, siropul de porumb și coaja de lămâie într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în suspensia de amidon de porumb. Aduceți amestecul înapoi la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând cu o spatulă rezistentă la căldură, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați iaurtul rezervat de 11/44 căni și siropul de lămâie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziploc de 1 galon și se scufundă punga sigilată în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
9
Lăsați să stea, adăugând mai multă gheață după cum este necesar, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
10
Scoateți coaja de pe baza de iaurt congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Se toarnă în recipientul înghețat și se rotește până devine gros și cremos. Împachetați iaurtul înghețat într-un recipient de depozitare, apăsați o foaie de pergament direct pe suprafață și sigilați cu un capac etanș. Congelați în cea mai rece parte a congelatorului până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
12
Faceți frișcă: răciți un vas mare de metal sau sticlă la frigider timp de cel puțin 15 minute; ar trebui să fie rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Adăugați smântâna, zahărul și vanilia în vasul răcit și bateți cu mixerul manual. Utilizați imediat sau refrigerați până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Faceți înghețată: aruncați fructele de pădure cu zahărul, mierea și vinul într-un castron și lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 6 ore, pentru a macera. Boabele își vor crea propriul sirop minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Împărțiți fructele macerate în 6 farfurii (sau asamblați înghețatele în borcane de zidărie cu gură largă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
16
Așezați 2 linguri mici de iaurt înghețat deasupra fructelor, apoi garnisiți fiecare sundae cu o păpușă mare de frișcă și o crenguță de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista