Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână afine, crenguțe de ierburi, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinta de Alaska la cuptor a lui Jeni Britton Bauer, Jeni Britton Bauer ' s Blueberry Cobbler, și Sandvișuri cu cremă de ovăz Jeni Britton Bauer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți în avans pentru baza de iaurt congelat: puneți o sită peste un castron și tapetați-o cu două straturi de pânză de brânză.
Se toarnă iaurtul în sită, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 6 până la 8 ore pentru a se scurge. Aruncați lichidul și măsurați 11/4 Căni din iaurtul scurs; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Pentru siropul de lămâie: folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja în fâșii mari de la 1 lămâie; rezervați pentru iaurtul congelat (lăsați coaja de lămâie în fâșii mari, astfel încât să fie mai ușor de strecurat mai târziu). Suc suficient de lămâi pentru a face 1/2 cană.
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
4
Combinați sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
1
Se amestecă aproximativ 2 linguri de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic pentru a face o suspensie netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Bateți crema de brânză într-un castron mediu până se omogenizează. Umpleți un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul, siropul de porumb și coaja de lămâie într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Nonpareils Argintii
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în suspensia de amidon de porumb. Aduceți amestecul înapoi la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând cu o spatulă rezistentă la căldură, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați iaurtul rezervat de 11/44 căni și siropul de lămâie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziploc de 1 galon și se scufundă punga sigilată în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
9
Lăsați să stea, adăugând mai multă gheață după cum este necesar, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă în recipientul înghețat și se rotește până devine gros și cremos. Împachetați iaurtul înghețat într-un recipient de depozitare, apăsați o foaie de pergament direct pe suprafață și sigilați cu un capac etanș. Congelați în cea mai rece parte a congelatorului până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Faceți frișcă: răciți un vas mare de metal sau sticlă la frigider timp de cel puțin 15 minute; ar trebui să fie rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Adăugați smântâna, zahărul și vanilia în vasul răcit și bateți cu mixerul manual. Utilizați imediat sau refrigerați până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
14
Faceți înghețată: aruncați fructele de pădure cu zahărul, mierea și vinul într-un castron și lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 6 ore, pentru a macera. Boabele își vor crea propriul sirop minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
15
Împărțiți fructele macerate în 6 farfurii (sau asamblați înghețatele în borcane de zidărie cu gură largă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
16
Așezați 2 linguri mici de iaurt înghețat deasupra fructelor, apoi garnisiți fiecare sundae cu o păpușă mare de frișcă și o crenguță de ierburi.