Jelly Bean Fragil

Jelly Bean Fragil
Jelly Bean Brittle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, sare, sirop de porumb și jeleu. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Rețete similare includ Jeleu de fasole prajiturele cu jeleu Bellys în interiorul și în afara, Semințe de dovleac fragile cu fasole de vanilie și Cardamom, și Oale de ciocolată de Cr Cromme cu boabe de vanilie fragile.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți 1 lingură de unt. Cubul rămas unt și se lasă deoparte. Linia doi de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tigăi cu folie; periați cu unt topit. Aranjați boabele de jeleu uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, siropul de porumb și apa. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu, până când un termometru pentru bomboane citește 240 CP (etapa cu bilă moale). Se amestecă untul tăiat cubulețe și sarea. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la 300 CP (etapa de fisurare dura). Se amestecă bicarbonatul de sodiu (amestecul se va spuma). Se toarnă rapid peste fasole de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Fasole JeleuFasole Jeleu
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se întinde cu o spatulă metalică unsă. Rece; rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru fragile. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista