JELL-O-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

JELL-O-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X
JELL-O tortul 'Dive-on-In' al lui JELL-O ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de prăjituri sandwich de ciocolată oreo bite size, gustări de fructe chewy bite-size, gustări teddy Grahams graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt JELL-O" Dive-on-In " tort, Se arunca cu capul pe tort, și Imitator Dive! Cărămidă cuptor ciuperci și brânză de curcan Sub.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort în tava de copt de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește complet. Inversați tortul pe un platou mare; scoateți tigaia. Folosind un cuțit zimțat, tăiați și scoateți un dreptunghi superficial din centrul tortului, lăsând o margine de tort de 2 inci pe toate părțile și un strat subțire de tort pe fund. Rezervați tortul eliminat pentru gustări sau alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă apă clocotită în gelatină uscată se amestecă într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece. La frigider 1-1 / 4 ore sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor de ou neînvins). (Sau, a se vedea sfat de mai jos pentru metoda set mai rapid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă gelatina îngroșată în centrul tortului. La frigider 3 ore sau până la setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
4
Frost frontiere de tort cu topping biciuit. Decorați cu ingredientele rămase după cum doriți pentru a semăna cu o piscină. Păstrați tortul rămas în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista