Jell-O Bijuterii Desert
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., JELL-O Bijuterii desert ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte evaporat, gelatină cu aromă de portocale jell-o, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Desert de plajă JELL-O, Desert cu boabe de gelatină JELL-O, și Rainbow Jell-O felii de desert.
Instrucțiuni
Adăugați 1 cană de apă clocotită la fiecare aromă de amestec de gelatină în boluri separate; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă fiecare aromă într-o tigaie pătrată separată de 8 inci. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Între timp, amestecați laptele evaporat, laptele condensat, piersicile și coaja de lămâie; la frigider până când este gata de utilizare.
Tăiați gelatina în cuburi de 1/2 inch; așezați într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de lapte și nuci; se amestecă ușor.