JELL-O Acvariu

JELL-O acvariul de la Jell-O ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 51G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, apă, gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupe De Acvariu, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran, și Salata Jell-O verde deschis a lui Furr – aceasta este o salată Jell-O souped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați gelatina fără aromă și gelatina cu aromă de fructe într-un castron.
Aduceți sucul de struguri la fiert într-o cratiță; se toarnă peste amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina. Adăugați imediat cuburi de gheață și amestecați până când gheața se topește. Amestecul trebuie să fie rece, ușor setat, dar totuși turnat. Dacă este necesar, puneți la frigider amestecul pentru a se răci, deoarece orice căldură ar putea topi bomboanele de rocă.
Răspândiți bomboane de piatră în fundul vasului de pește pentru a acoperi.
Se toarnă suficient din amestecul de gelatină răcit peste bomboanele de rocă pentru a acoperi cu aproximativ 4 inci.
'Plantează' crenguța de mentă în fundul bomboanelor de piatră. Dacă amestecul este suficient de setat, menta nu va pluti. Menta plutește, scoateți-o și puneți vasul parțial umplut în frigider până când este aproape setat și poate susține menta. Odată ce menta este plantată, turnați cu grijă amestecul de gelatină rămas în vas; la frigider până la mai mult set, 8 până la 10 minute.
Scufundați un cuțit lung ascuțit în apă fierbinte și folosiți-l faceți felii verticale în gelatină. Folosiți frigarui sau bețișoare pentru a poziționa peștele gumos în apă.'Dacă sunteți blând, gelatina se va 'vindeca' în jurul inserției după ce peștele este poziționat. Dacă partea superioară a gelatinei este accidentată, înmuiați o lingură în apă fierbinte și folosiți partea din spate a acesteia pentru a netezi suprafața.
Se dă la frigider până se fixează complet, aproximativ 30 de minute.