Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie
Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de Verbena de lămâie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fructul pasiunii pur arkulme, balsam de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă De Mure Cu Frișcă De Verbenă Cu Lămâie, Jeleuri De Clementină, Rodie Și Fructul Pasiunii, și Jeleuri De Fructe De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă și lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia.
Încălziți zahărul și apa rămasă într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă.
Transferați amestecul într-o măsură sau castron de sticlă de 1 litru, apoi puneți-l într-un castron mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, dar nu este setat, aproximativ 15 minute. Se amestecă fructul pasiunii pur și simplu, apoi se răcește la frigider până când este gata de utilizare.
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă și lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia.
Încălziți zahărul și restul de 3/4 cană de apă într-o cratiță de 1 litru la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă.
Transferați amestecul într-o altă măsură de sticlă de 1 litru sau castron, apoi puneți-l într-un castron mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, dar nu este setat, aproximativ 15 minute.
În timp ce amestecul de gelatină se răcește, pur și simplu murele într-un robot de bucătărie, apoi se forțează printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând semințele.
Se amestecă sucul de lămâie și 1 cană pur aproxume în amestecul de gelatină răcit, apoi se răcește la frigider până când este gata de utilizare.
Se toarnă un amestec de 1/4 cană de fructe de pasiune în fiecare pahar, apoi se pun toate cele 6 pahare într-o oală largă. Umpleți vasul cu suficientă gheață și apă rece pentru a ajunge la nivelul de jeleu și răciți-l în frigider până când jeleul este doar setat, aproximativ 2 ore. (Păstrați porțiunea neutilizată de jeleuri în frigider, amestecând o dată sau de două ori pentru a încetini setarea.)
Se toarnă un amestec de mure de 1/4 cană deasupra setului de jeleu de fructe de pasiune (turnarea ușoară a amestecului peste spatele unei linguri ținute puțin peste setul de jeleu ajută la menținerea unui nou strat de stratul dăunător de dedesubt).
Adăugați suficientă gheață în oală pentru a ajunge la nivelul de jeleu și răciți la frigider până când jeleul este setat, aproximativ 2 ore.
Faceți un alt strat de jeleu de fructe de pasiune și un alt strat de jeleu de mure în același mod, adăugând gheață în oală și răcind la frigider până când jeleurile sunt setate (ultimele două straturi vor dura doar aproximativ 1 1/2 ore fiecare pentru a se răci).
Când toate straturile sunt setate, scoateți paharele din Baia de gheață și răciți, acoperite slab cu folie de plastic, 8 ore (sau peste noapte).
Combinați verbena de lămâie cu zahărul într-un castron mic, apoi zdrobiți ușor verbena cu un pistil sau o lingură de lemn (pentru a elibera aroma). Se amestecă smântâna și se răcește, amestecând ocazional, 1 oră.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine curățate într-un castron mai mare, apăsând ușor pe solide și apoi aruncându-le, apoi se răcește crema, acoperită, până când este gata de servit.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi și linguri de lingură peste jeleuri.
Jeleurile (fără topping de cremă) pot fi stratificate cu 2 zile înainte și răcite, acoperite slab.