Jeleu înfricoșător de Halloween
Jeleu de Halloween înfricoșător necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 161 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Dacă aveți glazură într-un tub, marțipan, struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 474 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Băutură de Halloween mai înfricoșătoare : cocktail de Halloween Eyeball Highball, Suc Înfricoșător, și Banane Înfricoșătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jeleul în cuburi cu foarfeca și puneți-l într-un castron.
Se adaugă 400 ml apă clocotită și se amestecă continuu până se dizolvă.
Scurgeți litchi, rezervând sucul.
Puneți sucul într-un vas de măsurare și faceți până la 400 ml cu apă rece.
Se adaugă la jeleul dizolvat.
Se toarnă aproximativ un sfert din Jeleu într-un vas de sticlă transparentă și se pune la frigider pentru a se seta.
Luați un strugure și împingeți ușor un bob de jeleu în centru, folosind gaura în care a fost tulpina. Apoi împingeți ușor strugurii într-un litchi. Repetați cu strugurii și lichiurile rămase pentru a face globii oculari.
Pentru a face degetele înfricoșătoare, împărțiți marțipanul în 6 și formați cârnați de mărimea unui deget. Pipeți puțin gel roșu la un capăt și atașați o migdale pentru a reprezenta o unghie. Folosind un cuțit mic marcați trei sau patru linii la jumătatea degetului pentru a face o articulație.
Când jeleul este setat, aranjați jumătate din globii oculari peste suprafață, adăugați mai mult jeleu și reveniți la frigider.
Când acest lucru s-a setat, aranjați globii oculari rămași peste jeleu.
Așezați degetele înfricoșătoare pe partea laterală a bolului.
Se toarnă peste jeleul rămas și se pune la frigider pentru a se seta.