Jeleu de violete

Jeleu de violete
Jeleul de violete este un condiment care servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 106 calorii. Pentru 13 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 8%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Violet Vermouth, Violet Beauregarde Part 2 și Southern Hotcakes Violet Murphy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți florile; puneți într-un vas mare de sticlă termorezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă apă clocotită peste flori și se lasă să stea 2 ore, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se strecoară și se rezervă lichid violet, apăsând cu o spatulă pentru a extrage toată culoarea posibilă. Aruncați florile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Măsurați lichidul violet; adăugați suficientă apă pentru a măsura 3-1/2 căni (lichidul va fi albastru-verde). Se amestecă pectina, sucul de lămâie și zahărul (lichidul va deveni violet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se toarnă într-o cratiță mare de oțel inoxidabil; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Pune cu grijă lichid fierbinte în borcane fierbinți sterilizate de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cipriani Prosecco cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate7
Revista