Jeleu De Pepene Verde
Pepene verde jeleu ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Jeleu De Pepene Verde, Jeleu De Pepene Verde, și Cupcakes Cu Pepene Verde-Încercați Două (De Data Aceasta Cu Jeleu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pepenele verde în bucăți mari, aruncând coaja.
Așezați în vasul unui robot de bucătărie și piure. Strecurați pepenele piure printr-o strecurătoare fină pentru a îndepărta pulpa și semințele (aceasta ar trebui să producă aproximativ 3 căni de suc de pepene verde). Într-un castron mic sau o cană de măsurare, combinați gelatina cu 1 cană de suc de pepene verde; lăsați să stea 3 minute. Într-o cratiță mică, la foc mediu, încălziți sucul de pepene verde rămas și zahărul până când zahărul s-a dizolvat.
Bateți amestecul de gelatină și sucul de lămâie.
Se ia de pe foc. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Se toarnă amestecul, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Pentru a servi, tăiați jeleul în cuburi și împărțiți-l între boluri individuale.
Stropiți vinul spumant deasupra, dacă doriți.