Jeleu De Pepene Verde

Jeleu De Pepene Verde
Pepene verde jeleu ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Jeleu De Pepene Verde, Jeleu De Pepene Verde, și Cupcakes Cu Pepene Verde-Încercați Două (De Data Aceasta Cu Jeleu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pepenele verde în bucăți mari, aruncând coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Carne De VităCarne De Vită
2
Așezați în vasul unui robot de bucătărie și piure. Strecurați pepenele piure printr-o strecurătoare fină pentru a îndepărta pulpa și semințele (aceasta ar trebui să producă aproximativ 3 căni de suc de pepene verde). Într-un castron mic sau o cană de măsurare, combinați gelatina cu 1 cană de suc de pepene verde; lăsați să stea 3 minute. Într-o cratiță mică, la foc mediu, încălziți sucul de pepene verde rămas și zahărul până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
GelatinăGelatină
SucSuc
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
3
Bateți amestecul de gelatină și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Se toarnă amestecul, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Pentru a servi, tăiați jeleul în cuburi și împărțiți-l între boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți vinul spumant deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista