Jeleu de limonadă cu busuioc
Limonada jeleu cu busuioc este un fără gluten condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, gelatină pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu de limonadă cu busuioc, Crunch De Unt De Arahide Și Jeleu Cu Limonadă De Afine, și Jeleu De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește sucul de lămâie, 11/2 cești (360 ml) apă și zahărul la fierbere. Se amestecă până când zahărul se dizolvă complet. Rupeți aproximativ frunzele de busuioc și puneți-le într-un castron mic.
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste frunzele de busuioc și se lasă să se absoarbă cel puțin 15 minute.
Se toarnă sucul de portocale într-o cratiță mică și se presară gelatina pe suprafața sa.
Lăsați gelatina să se înmoaie timp de 5 minute, apoi încălziți tigaia la foc mediu, amestecând frecvent, până când gelatina este complet dizolvată. Opriți căldura.
Strecurați busuiocul din sucul de lămâie și bateți sucul în amestecul de gelatină.
Se toarnă lichidul în șase căni mici sau într-un vas de 1 litru (1 L). Se dă la frigider timp de 2 ore sau până se fixează ușor.
Se ornează cu frișcă și frunze de busuioc pentru a servi.