Jeleu De Cidru De Mere Caramel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de cidru de mere Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 295 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cidru de mere, fără zahăr necesar pectină pudră, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Apple Pecan plăcintă Cronuts cu cidru de mere caramel burniță, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Clatite de cidru de mere cu sirop de mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați jeleul, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Măsurați 1/4 cană de zahăr granulat într-un castron mic și adăugați pectina. Într-un alt castron mediu, combinați restul de 1 3/4 căni de zahăr granulat și zahărul brun. Pune deoparte.
Se toarnă cidrul de mere într-o oală mare, cu fundul greu. Legați bățul de scorțișoară, coaja de lămâie și cuișoarele într-o bucată de pânză de brânză și adăugați-l în oală. Se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere completă, amestecând constant. Se amestecă amestecul de zahăr rămas și se revine la fierbere completă. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc și aruncați pânza de brânză. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața jeleului cu o lingură de metal rece.
Puneți dulceața fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.