Jeleu De Cidru De Mere Caramel

Jeleu De Cidru De Mere Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de cidru de mere Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 295 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cidru de mere, fără zahăr necesar pectină pudră, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Apple Pecan plăcintă Cronuts cu cidru de mere caramel burniță, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Clatite de cidru de mere cu sirop de mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să păstrați jeleul, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Măsurați 1/4 cană de zahăr granulat într-un castron mic și adăugați pectina. Într-un alt castron mediu, combinați restul de 1 3/4 căni de zahăr granulat și zahărul brun. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
PectinăPectină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă cidrul de mere într-o oală mare, cu fundul greu. Legați bățul de scorțișoară, coaja de lămâie și cuișoarele într-o bucată de pânză de brânză și adăugați-l în oală. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cidru De MereCidru De Mere
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere completă, amestecând constant. Se amestecă amestecul de zahăr rămas și se revine la fierbere completă. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Scoateți oala de pe foc și aruncați pânza de brânză. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața jeleului cu o lingură de metal rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Puneți dulceața fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista