Jeleu De Cafea

Jeleu De Cafea
Jeleul de cafea este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cafea, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Jeleu De Cafea, Jeleu de cafea, ediție pentru băuturi, și Tort de cafea cu unt de arahide și jeleu.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă gelatina în apa fierbinte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul de gelatină, cafeaua și zahărul într-o cratiță și se fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CafeaCafea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de cafea în pahare pentru porții individuale sau o tigaie mare pentru cuburi. Se răcește la frigider până se solidifică, 6 până la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista