Jeleu De Ardei Iute
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Jeleul Jalapeno ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 171 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 786 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, zahăr granulat, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun), Jeleu De Ardei Iute, și Jeleu De Ardei Iute.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul gras verde și 12 ardei jalapeno în recipientul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până se toacă fin. Acest lucru se poate face în loturi, dacă ardeii nu se potrivesc.
Transferați ardeii într-o cratiță mare și amestecați oțetul de cidru. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 15 până la 20 de minute. Se strecoară amestecul prin cel puțin 2 straturi de pânză de brânză și se aruncă pulpa. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de lichid.
Întoarceți lichidul în cratiță și amestecați sarea și zahărul până se dizolvă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Când amestecul ajunge la fierbere (unul care nu poate fi agitat), fierbeți timp de un minut, apoi amestecați pectina lichidă.
Se amestecă în ardeii jalapeno rămase, și polonic în borcane sterile lăsând 1/4 inch headspace. Sigilați borcanele într-o baie cu apă fierbinte. Refrigera jeleu după sigiliu este rupt.