Jeleu Clasic De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleul clasic de mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze și tulpini de mentă, apă de calciu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, Jeleu De Mentă, și Jeleu De Mere De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina împreună într-un castron mediu. Pune deoparte.
Puneți frunzele și tulpinile de mentă într-o oală mare, cu fundul greu și zdrobiți-le ușor cu o lingură de lemn.
Adăugați oțet, apă și apă de calciu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Se toarnă jeleu printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare. Aruncați frunzele de mentă.
Turnați jeleul înapoi în oală și reveniți la fierbere.
Scoateți oala de pe foc. Puneți jeleul în borcane fierbinți, sterilizate și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 20 de minute.