Jeleu Clasic De Mentă

Jeleu Clasic De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleul clasic de mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze și tulpini de mentă, apă de calciu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, Jeleu De Mentă, și Jeleu De Mere De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și pectina împreună într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți frunzele și tulpinile de mentă într-o oală mare, cu fundul greu și zdrobiți-le ușor cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați oțet, apă și apă de calciu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă jeleu printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare. Aruncați frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Turnați jeleul înapoi în oală și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți oala de pe foc. Puneți jeleul în borcane fierbinți, sterilizate și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista