Nevoie de o curs principal fără lactate? Pad Thai al lui Jasmine Kelly ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de bețișoare de orez, ulei, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.