Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani

Jardiniere Mr. Peanut
O porție conține 2685 calorii, 52G de proteine, și 175g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.72 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jelly bean, Shoestring licorice, rețetă de glazură cu unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani, Tort Aniversar, și Tort de 35 de ani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 9 covrigi uniform cu o parte din ciocolata semi-dulce topită; așezați într-un singur strat pe foaia de copt acoperită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Tăiați sau rupeți covrigul rămas în bucăți de 1 inch. Scufundați în ciocolată semi-dulce, întorcându-vă pentru a acoperi uniform fiecare bucată. Aranjați în formă curbată în partea de sus a uneia dintre tijele covrig acoperite cu ciocolată pentru a semăna cu mânerul de trestie (vezi foto), fixând bucăți între ele cu ciocolată semi-dulce topită suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Covrig RodsCovrig Rods
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
4
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Între timp, așezați 2 dintre grahams, cu laturile lungi împreună, pe foaia de copt acoperită cu hârtie de ceară pentru a semăna cu vârful pălăriei.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Periați cu o parte din ciocolata semi-dulce topită rămasă până când grahams sunt complet acoperite cu ciocolată, folosind ciocolată topită suplimentară pentru a fixa grahams unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Tăiați sau rupeți graham-ul rămas pe jumătate pe lungime; așezați, cu capete scurte împreună, la marginea inferioară a pălăriei pentru a semăna cu marginea pălăriei.
8
Perie rim cu o parte din ciocolata semi-dulce rămase pentru a acoperi complet grahams și pentru a asigura piese împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
9
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Periați o parte lungă și jumătatea inferioară a fiecăruia dintre cele 2 fursecuri sandwich cu unt de arahide cu ciocolata semi-dulce rămasă pentru a semăna cu pantofii (vezi foto).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Bomboane TocilariBomboane Tocilari
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
11
Întindeți o parte neacoperită a fiecărui cookie cu ciocolata albă pentru a semăna cu spats. Desenați mâinile pe cele 2 fursecuri cu unt de arahide rămase cu o parte din ciocolata albă rămasă. Scrieți" Mr.PEANUT " pe pălărie, apoi decorați restul pălăriei cu orice ciocolată albă topită rămasă după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Tăiați fiecare tort rotund într-o formă ovală, de aproximativ 7 inci lățime; rezervați garniturile de tort pentru utilizare ulterioară. Aranjați ambele ovale de tort pe platou sau tavă mare de servire, cu capete scurte care se ating, pentru a semăna cu forma de arahide. Aranjați garniturile de tort rezervate în partea de sus a capului domnului PEANUT pentru a forma baza pe care să se așeze pălăria. Bucăți de tort de îngheț cu budinca de unt de arahide înghețată până când este complet acoperită. (Dacă faceți tort înainte, dați-l la frigider până când este gata de decorat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
13
Aranjați marginea și partea superioară a pălăriei pe garniturile de tort poziționate în partea de sus a "arahidei."Introduceți 2 covrigi acoperiți în partea laterală a corpului Domnului PEANUT pentru brațe și restul de 2 covrigi acoperiți în partea de jos a tortului pentru picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
14
Adăugați" trestie " la capătul inferior al unuia dintre brațe. Poziționați o mână la capătul fiecăreia dintre cele 2 tije de covrig și un pantof la capătul fiecăreia dintre cele 2 tije de covrig rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrig RodsCovrig Rods
15
Adăugați jumătate de prăjitură de ciocolată, cu partea de umplere în sus, la tortul de sus, așa cum se arată în fotografie, pentru a semăna cu monoclul Domnului PEANUT.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
16
Adăugați fasole de jeleu pentru ochiul rămas. (Rezervați jumătate de cookie rămasă fără umplere pentru gustare sau altă utilizare.) Aranjați bucăți de lemn dulce pe tort pentru nasul, gura, crestele de arahide ale Domnului PEANUT și sfoară pe Monoclu, așa cum se arată în fotografie. Apăsați arahide în glazură în jurul partea de tort. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista