Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani
O porție conține 2685 calorii, 52G de proteine, și 175g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.72 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jelly bean, Shoestring licorice, rețetă de glazură cu unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani, Tort Aniversar, și Tort de 35 de ani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 9 covrigi uniform cu o parte din ciocolata semi-dulce topită; așezați într-un singur strat pe foaia de copt acoperită cu hârtie de ceară.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Tăiați sau rupeți covrigul rămas în bucăți de 1 inch. Scufundați în ciocolată semi-dulce, întorcându-vă pentru a acoperi uniform fiecare bucată. Aranjați în formă curbată în partea de sus a uneia dintre tijele covrig acoperite cu ciocolată pentru a semăna cu mânerul de trestie (vezi foto), fixând bucăți între ele cu ciocolată semi-dulce topită suplimentară.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Între timp, așezați 2 dintre grahams, cu laturile lungi împreună, pe foaia de copt acoperită cu hârtie de ceară pentru a semăna cu vârful pălăriei.
Periați cu o parte din ciocolata semi-dulce topită rămasă până când grahams sunt complet acoperite cu ciocolată, folosind ciocolată topită suplimentară pentru a fixa grahams unul de celălalt.
Tăiați sau rupeți graham-ul rămas pe jumătate pe lungime; așezați, cu capete scurte împreună, la marginea inferioară a pălăriei pentru a semăna cu marginea pălăriei.
Perie rim cu o parte din ciocolata semi-dulce rămase pentru a acoperi complet grahams și pentru a asigura piese împreună.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Periați o parte lungă și jumătatea inferioară a fiecăruia dintre cele 2 fursecuri sandwich cu unt de arahide cu ciocolata semi-dulce rămasă pentru a semăna cu pantofii (vezi foto).
Întindeți o parte neacoperită a fiecărui cookie cu ciocolata albă pentru a semăna cu spats. Desenați mâinile pe cele 2 fursecuri cu unt de arahide rămase cu o parte din ciocolata albă rămasă. Scrieți" Mr.PEANUT " pe pălărie, apoi decorați restul pălăriei cu orice ciocolată albă topită rămasă după dorință.
Tăiați fiecare tort rotund într-o formă ovală, de aproximativ 7 inci lățime; rezervați garniturile de tort pentru utilizare ulterioară. Aranjați ambele ovale de tort pe platou sau tavă mare de servire, cu capete scurte care se ating, pentru a semăna cu forma de arahide. Aranjați garniturile de tort rezervate în partea de sus a capului domnului PEANUT pentru a forma baza pe care să se așeze pălăria. Bucăți de tort de îngheț cu budinca de unt de arahide înghețată până când este complet acoperită. (Dacă faceți tort înainte, dați-l la frigider până când este gata de decorat.)
Aranjați marginea și partea superioară a pălăriei pe garniturile de tort poziționate în partea de sus a "arahidei."Introduceți 2 covrigi acoperiți în partea laterală a corpului Domnului PEANUT pentru brațe și restul de 2 covrigi acoperiți în partea de jos a tortului pentru picioare.
Adăugați" trestie " la capătul inferior al unuia dintre brațe. Poziționați o mână la capătul fiecăreia dintre cele 2 tije de covrig și un pantof la capătul fiecăreia dintre cele 2 tije de covrig rămase.
Adăugați jumătate de prăjitură de ciocolată, cu partea de umplere în sus, la tortul de sus, așa cum se arată în fotografie, pentru a semăna cu monoclul Domnului PEANUT.
Adăugați fasole de jeleu pentru ochiul rămas. (Rezervați jumătate de cookie rămasă fără umplere pentru gustare sau altă utilizare.) Aranjați bucăți de lemn dulce pe tort pentru nasul, gura, crestele de arahide ale Domnului PEANUT și sfoară pe Monoclu, așa cum se arată în fotografie. Apăsați arahide în glazură în jurul partea de tort. A se păstra la frigider.