Japoneză Fusion Guacamole
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Guacamolul Japonez Fusion ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de piper, suc de lime, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Japoneză-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake, Pui De Fuziune La Grătar, și Napa Fusion Slaw.
Instrucțiuni
Așezați avocado, sucul de lămâie, ceapa, ardeiul jalapeno, frunza de shiso, ghimbirul, pasta de wasabi, ardeiul alb și sosul fierbinte într-un castron. Mash până când nu rămân bucăți mari de avocado sau la consistența dorită. Îndoiți ușor Roșia tocată și condimentați după gust cu sare și piper înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.