Japoneză Fusion Guacamole

Japoneză Fusion Guacamole
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Guacamolul Japonez Fusion ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de piper, suc de lime, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Japoneză-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake, Pui De Fuziune La Grătar, și Napa Fusion Slaw.

Instrucțiuni

1
Așezați avocado, sucul de lămâie, ceapa, ardeiul jalapeno, frunza de shiso, ghimbirul, pasta de wasabi, ardeiul alb și sosul fierbinte într-un castron. Mash până când nu rămân bucăți mari de avocado sau la consistența dorită. Îndoiți ușor Roșia tocată și condimentați după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Shiso FrunzeShiso Frunze
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista