Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Jamboree de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, Salată de verdeață mixtă de afine-Mango cu vinetă de afine-Guava, și Pâine prăjită franceză de afine-Pecan la cuptor cu sirop de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face toppingul: într-o oală mare, combinați 1 și 1/2 căni de afine, zahăr granulat și zahăr brun. Gatiti pe plita la foc mediu-mare, amestecand continuu. Se amestecă până când zahărul este combinat, afinele încep să apară, iar amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați amestecul de amidon de porumb / apă. Se amestecă până când amestecul devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Căni De Nectar De Pere
3
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 2 căni de afine și coaja de lămâie.Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Produce 1 litru.) Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 163°. Ungeți un vas de copt de 9x 13x 2.
Combinați ingredientele crustei. Apăsați în partea inferioară a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți până când crusta începe să se rumenească ușor (aproximativ 15 minute).Se răcește în cameră temperature.To faceți umplutura:bateți smântâna până la vârfuri moi și setați aside.In un castron separat, combina crema de brânză și zahăr cofetari.Îndoiți frișca în amestecul de cremă de brânză până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
6
Întindeți umplutura pe crusta răcită. Se acoperă cu un strat subțire (aproximativ 4 căni) de umplutură de plăcintă cu afine.Dați la frigider 1 oră sau până când este setat.