Jambalayan s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. Un amestec de creveți, ulei vegetal, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent combinați și amestecați bine șunca, ceapa, țelina, ardeiul gras, roșiile, pasta de roșii, usturoiul, pătrunjelul, frunzele de cimbru, cuișoarele, uleiul de salată și orezul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Pasta De Tomate
Ardei Gras
Ulei De Salată
Tomate
Pătrunjel
țelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Ceapă
Orez
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
O oră înainte de servire, rândul său, aragaz lent la mare. Se amestecă creveții nefierți. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt roz și fragede.
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Forjas del Salnes Leiranan Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.