Jambalaya I
Jambalayan s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. Un amestec de creveți, ulei vegetal, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent combinați și amestecați bine șunca, ceapa, țelina, ardeiul gras, roșiile, pasta de roșii, usturoiul, pătrunjelul, frunzele de cimbru, cuișoarele, uleiul de salată și orezul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
O oră înainte de servire, rândul său, aragaz lent la mare. Se amestecă creveții nefierți. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt roz și fragede.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Forjas del Salnes Leiranan Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Forjas del Salnes Leirana Albarino]()
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Galben pal, cu nuanțe verzi. Luminos și puternic concentrat pe nas, afișând arome incisive de lămâie Meyer, caprifoi, chinină și minerale, împreună cu un indiciu de ghimbir în fundal. Uscat, încordat și ușor pe picioare, oferind arome intense de citrice și fructe de livadă, cu dantela minerală, care nu prezintă exces de greutate. Se închide pe o notă picantă, afișând o persistență puternică, cu nuanțe florale.