Jambalaya Casserole necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 1,66 USD per porție . O porție conține 641 de calorii , 15 g de proteine și 27 g de grăsimi . Funcționează bine ca aperitiv. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor creole. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți cârnați, piper, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bucătăria Cajun: Jambalaya vegană , Jambalaya cu crabuș ușor și Supa Jambalaya .
Instrucțiuni
1
În mai multe tigaie mari, căliți ceapa, ardeiul verde și țelina în unt până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Puneți în mai multe boluri mari; se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați în trei unse puțin adânci 3-qt. vase de copt. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 45-50 de minute sau până când orezul este fraged, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham