Jambalaya

Jambalaya
Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.39 pe portie. O porție conține 436 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de creveți, orez, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti cârnații în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând constant, 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Îndepărtați cârnații cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și următoarele 7 ingrediente în picăturile fierbinți; sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă roșiile, următoarele 3 ingrediente și cârnații. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
5
Serviți imediat.
6
Pentru a îngheța: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Linia de jos și părțile laterale ale unui vas de copt de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu grea, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; umpleți cu jambalaya. Acoperiți și înghețați. Pentru a servi, îndepărtați folia, întoarceți caserola în vasul original de copt; acoperiți și dezghețați la frigider 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
8
Coaceți la 350 până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate17
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista