Jamaican Nemernic Groapă De Pui (Curte Stil)
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bere, suc de portocale, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Stil Jamaican Jerk Carne De Vită Tocană, Rasa Malaezia Curte Nemernic De Pui, și Jamaican Nemernic De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele pentru pastă împreună într-un blender.
Se toarnă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Lăsați să stea 24 de ore.
Folosind un grătar din curte, începeți cărbunele cu coș de cărbune (nu folosiți niciodată lichid mai ușor). Când toți cărbunii sunt acoperiți într-o cenușă cenușie fină, aruncați-i pe 1 parte a grătarului. Folosind un băț sau o spatulă împingeți toți cărbunii într-o grămadă. Puneți grătarul pe grătar.
Deschideți berea și turnați aproximativ un sfert din bere din fiecare cutie. Frecați literalmente cavitățile de pui și exteriorul găinilor cu pasta de smucitură. Puneți cu grijă fiecare cutie de bere în cavitatea găinilor, aduceți picioarele în jurul cutiei și legați-le împreună.
Puneți puii pe partea opusă a focului. Uneori poate fi necesar să puneți o cărămidă sau o piatră pe partea din spate a puiului pentru a-l menține stabil și vertical.
Puneți capacul pe grătar și asigurați-vă că orificiile de aerisire sunt direct deasupra puiului pentru a asigura o redactare adecvată a căldurii și a fumului peste pasăre. Păstrați orificiile de aerisire deschise până la capăt.
Gătiti puii timp de 4 până la 5 ore la o temperatură de 225 grade F. veți dori să rotiți păsările cu un sfert de tură la fiecare oră și să adăugați cărbuni, atunci când este necesar, pentru a menține temperatura. Aveți grijă să nu adăugați prea mulți cărbuni simultan atunci când încercați să vă readuceți temperatura. Este posibil să-l prea cald și va avea un timp de greu aducându-l înapoi în jos. Deschideți capacul numai atunci când trebuie să verificați temperatura.
Scoateți puii de pe grătar și lăsați-i deoparte timp de 10 minute. Aruncați conservele de bere și refrigerați puiul până când este gata de servit.