Jamaican Nemernic De Pui

Jamaican Nemernic De Pui
Jamaican Jerk Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 65g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper măcinat, ardei iute habanero, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Jamaican Nemernic De Pui, Jamaican Nemernic De Pui, și Jamaican Nemernic De Pui.

Instrucțiuni

1
Se fierbe romul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de rom în blender; adăugați oțet și următoarele 12 ingrediente și amestecați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați 2 linguri de condimente jerk într-un castron mic; se amestecă în ketchup și sos de soia pentru a face sos. (Condimentul și sosul Jerk pot fi făcute cu 1 zi înainte; acoperiți separat și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aranjați puiul într-o tigaie mare sau într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă suc de lămâie; întoarceți-vă la strat. Spoon jerk condimente peste pui și frecați în. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, întorcându-vă ocazional. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Preîncălziți cuptorul la 177° sau pregătiți grătar (foc mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți puiul din marinada de condimente; se presară sare și piper. Dacă prăjiți puiul în cuptor, aranjați puiul, cu pielea în sus, pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până când puiul este gătit și sucurile curg limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă cu furculița, aproximativ 50 de minute. Dacă gătiți pui la grătar, așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătar, acoperiți și grătiți până când puiul este gătit, rotind ocazional și reglând căldura dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Sare și PiperSare și Piper
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare jumătate de pui în bucăți și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista