Jam Thumbprints
Jam Thumbprints este o vegetarian desert. Această rețetă servește 54 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. În castron, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie-mare de căldură până la palid și pufos, 3 până la 4 minute.
Adăugați oul și bateți până se combină complet. Reduceți viteza la minim, adăugați făină și amestecați doar până se încorporează.
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați pe foi de copt căptușite cu pergament, distanțându-se la cel puțin 3 inci.
Umeziți degetul mare cu apă și apăsați ușor centrul fiecărei bile pentru a face indentare.
Încălziți dulceața într-o cratiță mică pe mediu până se topește; lingură aproximativ 1/2 linguriță în fiecare indentare.
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumului, până când prăjiturile se rumenesc în jurul marginilor, 18 până la 20 de minute.
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet. Cookie-urile pot fi depozitate în straturi unice într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile.