Jam de congelare certo-negru BlackBerry
Certo BlackBerry congelator Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 80. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 30 de minute. Un amestec de fructe, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cum se face gem de congelator de mure cu gelatină, Jam de smochine certo nr, și Jelly de soc certo circulatory pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Zdrobiți murele bine, câte un strat pe rând. (Apăsați jumătate din pulpă printr-o sită pentru a îndepărta o parte din semințe, dacă doriți.) Măsurați exact 2 căni de fructe preparate într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă pectina și sucul de lămâie.
Se adaugă la amestecul de mure; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela până la 1 an. Dezghețați în frigider.