Jalapenos Umplute Cu Bacon

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați jalapeno umplute învelite în slănină. O porție conține 291 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cârnați măcinați, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bacon Înfășurat Jalapenos Umplute, Guacamole Umplute Bacon Înfășurat Jalapenos, și Bacon Înfășurat Capsuni Umplute Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o tăietură longitudinală în fiecare jalapeno, aproximativ 1/8 in. adânc; scoateți semințele.
Combinați cârnații și brânza; chestii în jalapenos. Înfășurați fiecare cu o bucată de slănină; asigurați-vă cu scobitori.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Puneți jalapeno peste tigaie; grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 17-20 de minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne introdus în umplutură citește 160 inkt. Grătar, acoperit, la foc direct cu 1-2 minute mai mult sau până când slănina este crocantă.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros la aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Prezintă bogăție și vivacitate în gură, iar finisajul luminos este lung.