Jalapeincrutino
Jalape de creveți este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 94 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de coriandru, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Nachos De Creveți Jalapeno, Shrimp Jalapeincromalo Poppers, și Quesadilla De Creveți Și Jalapeno.
Instrucțiuni
Așezați creveții în suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Acoperiți și îndepărtați imediat de pe foc. Puneți deoparte 1 minut.
Scurgeți și clătiți creveții sub apă rece pentru a opri gătitul.
Tăiați jalapeos pe jumătate pe lungime.
Așezați într-un castron mare cu creveții. Aruncați cu lichidul de decapare, sucul de lămâie, coriandrul și sarea. Acoperiți și refrigerați cu până la 1 zi înainte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.