Jalapeincorporo Poppers
Jalape poppers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 192 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cheddar grosier, firimituri de pâine, jalapeinculos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jalapeincorporo Poppers, Jalapeincorporo Poppers, și Ardei Iute Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă longitudinală de la tulpină la fundul fiecărui chile. Faceți o incizie transversală la capătul tulpinii, formând un T.
Desfaceți suficient de deschis pentru a reține tăieturile lungi (pentru a expune coaste și semințe), apoi devein și semințe folosind vârful unui cuțit și foarfece de bucătărie.
Se amestecă împreună brânzeturi, sos fierbinte, 1/4 linguriță piper și 3/4 linguriță sare.
Umpleți ardeii iute cu amestec de brânză, presând cusăturile închise după umplere, astfel încât brânza să fie compactată și chile să-și păstreze forma.
Bateți ușor ouăle într-un castron mic de mică adâncime. Amestecați firimiturile de pâine, oregano și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un alt castron puțin adânc.
Înmuiați ardeii iute în ou, lăsând excesul să picure, apoi acoperiți cu pesmet, transferându-l pe o suprafață de lucru. Repetați acoperirea cu ou și firimituri pentru a forma un al doilea strat.
Încălziți uleiul de 2 inci la 325 F într-o cratiță medie. Prăjiți ardeii iute în 3 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc peste tot, 5 până la 6 minute pe lot.
Transferați pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 325 buc. f între loturi.