Jalape Umplute La Cuptor
Jalapele umplute la cuptor au nevoie de aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 4920 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză jack, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jalape Umplute La Cuptor, Jalapeinclusos Rellenos (Jalapenos Umplute), și Jalapenos Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pregătiți jalapele aproximativ pentru umplutură: puteți fie să tăiați jalapele aproximativ în jumătate pe lungime, fie puteți tăia o treime superioară (pe lungime) din fiecare jalape aproximativ pentru a face o formă de barcă din fiecare ardei.
Jalapele aproximativ înjumătățite vor merge mai departe (de două ori mai mulți ardei umpluți), dar puteți pune mai multă umplutură în ardeii în formă de barcă. Alegerea ta.
Dacă alegeți să faceți bărcile, puteți toca blaturile și le puteți adăuga la umplutură dacă doriți puțină căldură suplimentară sau le puteți salva pentru o altă rețetă.
În ambele cazuri, răzuiți toate semințele și coastele din fiecare jalapeincorporo cu o lingură (o lingură de grapefruit funcționează excelent).
Se amestecă împreună toate ingredientele de umplere, cu excepția bastoanelor de brânză jack.
Umpleți jalapele corcrosos: împachetați umplutura în ardei și cuibăriți un baston de brânză jack pe umplutura fiecăruia.
Coaceți: aranjați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie și coaceți la 375 km F timp de 20 până la 30 de minute, sau până când brânza este spumoasă și ușor rumenită, iar ardeii sunt fierți.
Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.