Jalape-Sos De Portocale De Merișoare

Jalape-Sos De Portocale De Merișoare
Jalape sos de merișor-portocaliu de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. va fi un hit la tine Ziua Recunostintei eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Jalape-Sos De Portocale De Merișoare, Sos De Afine Jalapeno, și Sos De Afine Și Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția cepei verzi, într-o cratiță de dimensiuni medii. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când boabele apar și izbucnesc. Continuați să gătiți câteva minute, până când sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Fructe De PadureFructe De Padure
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Se transferă într-un vas de servit și se amestecă ceapa verde. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista