Jalape-Cheddar Frittata

Jalape-Cheddar Frittata
Jalape frittata-Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 24. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 216 calorii. Un amestec de ardei iute jalape murat din borcan, roșii uscate la soare ambalate în ulei, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Frittata la cuptor cu șuncă, Jalapeno, cheddar ascuțit, roșii și coriandru, Jalapeincluso Popper Frittata, și Frittata de porumb, Jalapeno, slănină și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Presărați brânza uniform pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Presărați ardei iute, roșii uscate la soare și busuioc peste brânză. Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mare până la palid și ușor îngroșat, aproximativ 8 minute. Bateți în 5 linguri rezervate jalapeulumbra lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Ardei IuteArdei Iute
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă amestecul de ou în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Coaceți frittata până la fermitate, aproximativ 30 de minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în 24 de pătrate.
7
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți în 350 cuptor f 10 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista