Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)

Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)
Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 575 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul granulat, coapsa de porc, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 26 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Jagerschnitzel Cu Sos De Ciuperci De Slănină, Sosul vânătorului de ciuperci, și Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Lira felii de porc între foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime. Într-un castron mediu superficial, amestecați împreună 3/4 cană de făină cu sare, piper, usturoi și boia de ardei. Într-un alt castron mediu superficial, combinați oul, laptele și muștarul. Într-un alt castron de mică adâncime, combinați crackerul și firimiturile panko. Tăiați feliile de porc mai întâi în făină, apoi în spălarea ouălor și, în final, în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Pentru LegarePentru Legare
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Lăsați să se așeze pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de răcire timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-o tigaie medie la foc mediu gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Scoateți din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. În aceeași tigaie cu grăsime de slănină, adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați ciupercile și continuați să sotati timp de 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de făină. Gatiti faina pentru a face roux pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Adăugați vin și gătiți timp de 3 minute, reducând cu 1/3, apoi adăugați stoc. Continuați să gătiți pentru a reduce din nou cu 1/3. Condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Încălziți uleiul de 1/4 inci în tigaie groasă sau tigaie din fontă la 350 de grade F. gătiți carnea de porc uniform pe ambele părți, aproximativ 5 minute pentru prima parte, 3 până la 4 minute pentru a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Scoateți pe platou când ați terminat.
10
Adăugați untul în sos, amestecând până se topește. Pentru a servi, acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
11
Se presară cu slănină tocată și pătrunjel proaspăt pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista