Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)

Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)
Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 575 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul granulat, coapsa de porc, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 26 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Jagerschnitzel Cu Sos De Ciuperci De Slănină, Sosul vânătorului de ciuperci, și Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Lira felii de porc între foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime. Într-un castron mediu superficial, amestecați împreună 3/4 cană de făină cu sare, piper, usturoi și boia de ardei. Într-un alt castron mediu superficial, combinați oul, laptele și muștarul. Într-un alt castron de mică adâncime, combinați crackerul și firimiturile panko. Tăiați feliile de porc mai întâi în făină, apoi în spălarea ouălor și, în final, în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Pentru LegarePentru Legare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați să se așeze pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de răcire timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Într-o tigaie medie la foc mediu gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. În aceeași tigaie cu grăsime de slănină, adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ciupercile și continuați să sotati timp de 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de făină. Gatiti faina pentru a face roux pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Adăugați vin și gătiți timp de 3 minute, reducând cu 1/3, apoi adăugați stoc. Continuați să gătiți pentru a reduce din nou cu 1/3. Condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Încălziți uleiul de 1/4 inci în tigaie groasă sau tigaie din fontă la 350 de grade F. gătiți carnea de porc uniform pe ambele părți, aproximativ 5 minute pentru prima parte, 3 până la 4 minute pentru a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți pe platou când ați terminat.
10
Adăugați untul în sos, amestecând până se topește. Pentru a servi, acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se presară cu slănină tocată și pătrunjel proaspăt pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista