Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)

Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător)
Jagerschnitzel cu sos de ciuperci de slănină (Jager = vânător) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 575 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul granulat, coapsa de porc, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 26 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Jagerschnitzel Cu Sos De Ciuperci De Slănină, Sosul vânătorului de ciuperci, și Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lira felii de porc între foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime. Într-un castron mediu superficial, amestecați împreună 3/4 cană de făină cu sare, piper, usturoi și boia de ardei. Într-un alt castron mediu superficial, combinați oul, laptele și muștarul. Într-un alt castron de mică adâncime, combinați crackerul și firimiturile panko. Tăiați feliile de porc mai întâi în făină, apoi în spălarea ouălor și, în final, în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Pentru LegarePentru Legare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să se așeze pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de răcire timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Într-o tigaie medie la foc mediu gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. În aceeași tigaie cu grăsime de slănină, adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciupercile și continuați să sotati timp de 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de făină. Gatiti faina pentru a face roux pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Adăugați vin și gătiți timp de 3 minute, reducând cu 1/3, apoi adăugați stoc. Continuați să gătiți pentru a reduce din nou cu 1/3. Condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Încălziți uleiul de 1/4 inci în tigaie groasă sau tigaie din fontă la 350 de grade F. gătiți carnea de porc uniform pe ambele părți, aproximativ 5 minute pentru prima parte, 3 până la 4 minute pentru a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți pe platou când ați terminat.
10
Adăugați untul în sos, amestecând până se topește. Pentru a servi, acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se presară cu slănină tocată și pătrunjel proaspăt pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista