Jack-O ' - Lantern gelatină
Gelatina Jack-O ' - Lantern ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de portocale, suc de mere, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Jack-O ' - Lantern, Tort "Jack-O '- Lantern", și Tort Jack-O ' - Lantern.
Instrucțiuni
Tăiați "capacul" de la capătul tulpinii fiecărei portocale; aruncați capacele. Cu lingura sau degetele, scoateți și răzuiți carnea din fiecare portocală până la 1/4 inch de coajă, având grijă să nu înțepați coaja. Rezervați carnea portocalie pentru o altă utilizare.
Așezați coji de portocale pe foaia sau tava de prăjituri.
Într-o cratiță mică, combinați 1 cană de suc de mere și bomboane de scorțișoară. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul ajunge la fierbere si bomboanele se topesc, amestecand continuu.
Adăugați gelatină; se amestecă cel puțin 2 minute sau până se dizolvă complet. Se amestecă restul de 1 cană de suc rece de mere.
Se toarnă uniform în coji de portocale. Refrigerați 4 ore.
Cu un cuțit ascuțit mic, tăiați caracteristicile Jack-O ' - lantern în partea laterală a fiecărei portocale. Îndepărtați cu grijă coaja pentru a dezvălui gelatina sub caracteristici. (Dacă gelatina nu se eliberează bine, clătiți prosopul de hârtie în apă fierbinte și stoarceți; apăsați prosopul fierbinte pe caracteristici pentru a înmuia ușor gelatina, apoi îndepărtați coaja.)
Pentru a servi, acoperiți fiecare desert cu o bucată de topping bătut. Dacă doriți, presărați cu scorțișoară.