Italiană Vinete Gnocchi Coace

Italiană Vinete Gnocchi Coace
Reteta Italiană vinete Gnocchi coace ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.54 pe portie. Acest fel de mâncare are 280 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vinete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Italian și roșii busuioc vinete rola Paste coace, Gnocchi de cârnați, roșii și vinete, și Gnocchi Ricotta Cu Vinete, Roșii Și Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați gnocchiul în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte moi și ceapa se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Scoateți din căldură.
7
Adăugați gnocchi, lichidul de gătit rezervat, sosul marinara și fulgii de ardei roșu în tigaie cu amestecul de vinete și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
8
Transferați amestecul de vinete-gnocchi într-un vas de copt oval sau pătrat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Se presară cu provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
10
Coaceți pe raftul superior al cuptorului până când este fierbinte și barbotare și brânza devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Garnisiți cu crengutele proaspete de busuioc dacă folosiți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de nuci de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista