Italiană Mezeluri Piață Meatloaf

Italiană Mezeluri Piață Meatloaf
Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de pe piața italiană a cârnaților ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Toțiretetele au 88 de fani. Un amestec de ovăz laminat, apă, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Rețete similare includ Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, și Carne de curcan și cârnați italieni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 1/2 cană din sosul de chili cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ovăzul, oul, pudra de chili, Worcestershire și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
OvăzOvăz
OuăOuă
3
Adăugați cârnații decazați și curcanul măcinat sau carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
CârnațiCârnați
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați ardeiul gras, ceapa și porumbul și amestecați bine. Împărțiți amestecul de carne în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
PorumbPorumb
CarneCarne
5
Așezați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9x5x3" ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Creați o liniuță superficială în carne, permițând marginilor să se ridice de-a lungul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Strat provolone și frunze de spanac pe partea de sus a cărnii de-a lungul centrului, stau aproximativ 1/2 inch departe de margini. Acoperiți complet cu A 2-a jumătate a amestecului de carne formând un vârf bombat și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ProvoloneProvolone
CarneCarne
8
Coaceți neacoperit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți restul de 1/4 cană de sos de chili peste vârful pâinii și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în centrul pâinii înregistrează 165 de grade F. aproximativ 15-20 de minute mai mult. Lăsați pâinea să stea timp de 5-10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Revista