Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de pe piața italiană a cârnaților ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 782 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Toțiretetele au 88 de fani. Un amestec de ovăz laminat, apă, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Rețete similare includ Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, și Carne de curcan și cârnați italieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 1/2 cană din sosul de chili cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați ovăzul, oul, pudra de chili, Worcestershire și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Chili
Ovăz
Ouă
3
Adăugați cârnații decazați și curcanul măcinat sau carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Cârnați
Carne De Vită
4
Adăugați ardeiul gras, ceapa și porumbul și amestecați bine. Împărțiți amestecul de carne în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Porumb
Carne
5
Așezați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9x5x3" ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Creați o liniuță superficială în carne, permițând marginilor să se ridice de-a lungul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Strat provolone și frunze de spanac pe partea de sus a cărnii de-a lungul centrului, stau aproximativ 1/2 inch departe de margini. Acoperiți complet cu A 2-a jumătate a amestecului de carne formând un vârf bombat și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Provolone
Carne
8
Coaceți neacoperit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți restul de 1/4 cană de sos de chili peste vârful pâinii și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în centrul pâinii înregistrează 165 de grade F. aproximativ 15-20 de minute mai mult. Lăsați pâinea să stea timp de 5-10 minute înainte de feliere.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.