Italiană Mama-In-Lege Dressing

Italiană Mama-In-Lege Dressing
Sos Italian Mama-In-lege ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 347 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,4 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Italian, Pansament Italian, și Italiană Dressing II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 buc.F. Ungeți un vas de copt de 13x9x2"; pus deoparte. Înmuiați stafidele în1 cană bulion într-un castron mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Împrăștiați pâinea într-un singur strat pe foaia de copt arimată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți, amestecândocazional, până la uscare, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se lasă să se răcească și se transferă într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați frunze de brustă Elvețianăși amestecați constant până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferla castron cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți 2 linguri de ulei în acelașikillet; adăugați tulpini și gătiți, amestecând des,până când sunt crocante, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Încălziți 4 linguri de ulei și 1/4 cană de unt în acelașikillet; adăugați ceapă și usturoi. Se amestecă adesea până ladoar începând să se rumenească, aproximativ 10 minute.Se amestecă oțetul și zahărul; gătiți până oțetuleste aproape evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați amestecul de ceapă în bietă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați risine cu bulion, măsline și următoarele 5 ingrediente; pliați ușor în amestec de pâinepână când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PâinePâine
BulionBulion
12
Stropiți în 1 cupăbulion și aruncați ușor.
13
Lăsați să se răcească complet.
14
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Bateți restul1 cană bulion și ouă într-un castron mic. Gentlyfold în pansament până la bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
16
Se transferă în vasul pregătit, se acoperă cu folie și se coace până când un termometru cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de îmbrăcăminte 160 circulari F, aproximativ 40 minutes.DO înainte: pansamentul poate fi făcut 1 ziînainte. Descoperi; lasa sa se raceasca. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Coaceți pansamentul, neacoperit, până când este setat și blatul este rumenit și crocant, cu 40-45 de minute mai lung (dacă este răcit, adăugați 10-15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista