Italiană Cârnați Polizor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mașina de tocat cârnați italieni. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1364 calorii, 48G de proteine, și 108g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, legături de cârnați, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Polizor Italian, Italiană Hoagie Supremo (sub sau polizor), și Boston Cârnați Polizor (Sau Sandwich Submarin) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați cârnați și gătiți până nu mai este roz în interior, 10 până la 12 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Puneți sosul marinara într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și păstrați cald până când sandvișurile sunt gata.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras roșu, ardeiul jalapeno și ardeiul corn de capră în uleiul încins până când ceapa se înmoaie și începe să devină aurie, 7 până la 8 minute.
Îndepărtați amestecul de ceapă pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Așezați cârnații în tigaia fierbinte și gătiți, întorcându-vă frecvent, până când se încălzesc și se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Întindeți fiecare coc hoagie cu 1/4 cană de brânză mascarpone și 1 lingură de busuioc de usturoi răspândit.
Așezați doi cârnați deasupra și lingurați peste amestecul de ceapă.
Se presara cu 2 linguri de parmezan.
Transferați sosul marinara în boluri mici pentru scufundare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.