Irish Creme Brulee

Irish Creme Brulee
Nevoie de o garnitură fără gluten? Irish Crincallme Brincallul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 373 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de frișcă, gălbenușuri de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Irish Cream Crema De Zahar Ars, Irish Coffee Creme Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați caserola ceramică de 1 1/2 litru fără grăsime în tigaie de 13x9 inci. În cratița de 2 litri, încălziți frișca și lichiorul la foc mediu-mic doar până la cald; nu fierbe. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul granulat cu lingura până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând continuu. Se strecoară amestecul prin strecurătoare fină în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți tigaia cu caserola în cuptor; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la jumătatea părții caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când amestecul este setat atunci când caserola este jiggled.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți caserola din tigaia cu apă; așezați pe grătar. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Acoperiți caserola cu capac sau folie de plastic, fără a permite învelișului să atingă suprafața cremei; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Setați controlul cuptorului la fiert. Cu un prosop de hârtie, ștergeți cu atenție orice lichid de suprafață din partea de sus a cremei. Lingurați zahărul brun în strecurătoare fină. Cu degetele sau spatele lingurii, apăsați zahărul brun prin strecurătoare uniform deasupra cremei. Fierbeți 6 până la 8 inci de la căldură 30 până la 60 de secunde, rotind sau mișcând vasul dacă zahărul se topește neuniform, până când zahărul brun este topit și Bulbuc (urmăriți cu atenție, deoarece toppingul arde ușor). Se răcește 2 minute pentru a întări zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista